Втор повик за учесници на работилниците во рамки на проектот „Online- marketing можност за зголемување на конкуретноста“

Posted on Posted in Uncategorised

Занаетчија сте или земјоделец, претприемач или пак сопственик на мал бизнис? Сакате да ја зголемите видливоста на вашето производство и на интернационално ниво? Програмата за зголемување на конкурентноста преку online marketing овозможува вашето производство да излезе надвор од границите на традиционалниот пазар. Можете да се пријавите на elipsa.marija@gmail.com најдоцна до 22.05.2020 и станете потенцијален учесник во меѓуграничната програма поддржана од Европската Унија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *