Завршна ПРЕС конференција за успешно спроведени обуки за онлајн маркетинг

Posted on Posted in Uncategorised

На 08.10.2020 во Хотел Грација се одржа завршна прес конференција во рамки на проектот Онлајн маркетинг – можност за зголемување на конкурентноста од ИПА програмата на ЕУ кој е меѓу гранична соработка со Република Бугарија.

Под засилени мерки на претпазливост беа поделени сертификати на учесниците кои успешно ја завршија обуката за онлајн маркетинг и беа претставени постигнатите резултати од обуките во рамки на проектот.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *