КОВИД 19 – Бесплатна телефонска линија за ПСИХЛОШКА ПОДДРШКА со цел нега на менталното здравје и психолошка благосостојба

Posted on Posted in Uncategorised

КОВИД 19 – Бесплатна телефонска линија за ПСИХЛОШКА ПОДДРШКА со цел нега на менталното здравје и психолошка благосостојба.
Здружението на Граѓани ЕЛИПСА-Куманово Elipsa Cod во услови на вонредна состојба и епидемија на вирусот Корона 19 се приклучува на големиот број на граѓани, неформални граѓански групи и здруженија кои доброволно и волонтерски се на располагање на сите граѓани, поебно на ранливите групи на граѓани со ПСИХОЛОШКА ПОДДРШКА од Лиценциран Психолог при Комората на Психолози. Мобилен/Вибер: 070 682 577.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *