Донација

Информации За Донацијата

Полињата означени со ѕвездичка (*) се задолжителни.

 

Забелешка: Вашите лични податоци ќе бидат искористени за процесирање на оваа донација, за подобро корисничко искуство за користење на нашата веб страна, и за други намени наведени во нашата политика на приватност. Податоците кои ги оставате нема да бидат објавувани и предавани на трети лица.

 

Донација Преку Уплатница

Можете да донирате и преку уплата на уплатница.
Подолу се наведени потребните информации за донацијата.

Донација преку уплатница