Контакт

Контакт информации за „Елипса“…

 

Име на здружение ЦЕНТАР ЗА ОДРЖЛИВ РАЗВОЈ ЕЛИПСА
Адреса, општина, место Илинденска бр. 69А, 1300 Куманово, Република Македонија
Телефон / мобилен 078 23 10 24
Е-маил  elipsacod@yahoo.com
Website  http://elipsa.org.mk